Beograd 20 minuta aplaudirao “Tomi” (FOTO) 1Foto: promo

Na premijeri filma “Toma” reditelja Dragana Bjelogrlića, koja je sinoć održana u Beogradu, publika je više od 20 minuta ovacijama i aplauzima pozdravljala autorsku i glumačku ekipu, saopšteno je danas.

Tokom trajanja filma, u dvorani Sava centra više puta se prolomio gromoglasan smeh, ali još cešće i uzdasi, suze i tapšanje na dirljivo emotivne scene.

Milan Marić i Tamara Dragičević kao Toma i Silvana, svakako su pobrali najviše pohvala. Takodje, mlada glumica Sanja Marković koja je tumači lik Tomine treće žene, uz kolegu Andriju Kuzmanovića pokupili su najviše simpatija beogradske publike, navodi se u saopštenju.

Posetioci su tokom prikazivanja aplauzima, kao na koncertu, pozdravljali kada bi se začuo neki od Tominih velikih hitova poput “Za Ljiljanu”, “Leto”, “Svirajte noćas” i drugim.

Na beogradskoj premijeri „Tome“, među ostalim članovima ekipe, ogroman aplauz usledio je za kompozitor i priducenta Željka Joksimovića, kao za i pevač Acu Pejovića koji je u filmu dao svoj glas u izvođenjima Zdravkovićevih pesama.

Nakon beogradske premijire, film “Toma” od danas počije svoju distribuciju po svim bioskopima širom zemlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari