Beograd 20 minuta aplaudirao “Tomi” (FOTO) 1Foto: promo

Na premijeri filma “Toma” reditelja Dragana Bjelogrlića, koja je sinoć održana u Beogradu, publika je više od 20 minuta ovacijama i aplauzima pozdravljala autorsku i glumačku ekipu, saopšteno je danas.

Tokom trajanja filma, u dvorani Sava centra više puta se prolomio gromoglasan smeh, ali još cešće i uzdasi, suze i tapšanje na dirljivo emotivne scene.

Milan Marić i Tamara Dragičević kao Toma i Silvana, svakako su pobrali najviše pohvala. Takodje, mlada glumica Sanja Marković koja je tumači lik Tomine treće žene, uz kolegu Andriju Kuzmanovića pokupili su najviše simpatija beogradske publike, navodi se u saopštenju.

Posetioci su tokom prikazivanja aplauzima, kao na koncertu, pozdravljali kada bi se začuo neki od Tominih velikih hitova poput “Za Ljiljanu”, “Leto”, “Svirajte noćas” i drugim.

Na beogradskoj premijeri „Tome“, među ostalim članovima ekipe, ogroman aplauz usledio je za kompozitor i priducenta Željka Joksimovića, kao za i pevač Acu Pejovića koji je u filmu dao svoj glas u izvođenjima Zdravkovićevih pesama.

Nakon beogradske premijire, film “Toma” od danas počije svoju distribuciju po svim bioskopima širom zemlje.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.