Beogradska filharmonija zakazala šest novih koncerata za bebe u septembru 1Foto: Marko Đoković BEOGRADSKA FILHARMONIJA (Arhiva)

Beogradska filharmonija saopštila je danas da je orkestar spremio novi repertoar za publiku do dve godine, a prvih šest koncerata zakazani su za 25, 26. i 27. septembar.

Kao i do sada, koncerti će biti u sali Beogradske filharmonije, koja se pretvara u muzičku igraonicu prilagođenu bebama i njihovom uživanju u klasičnoj muzici, a održavaju se u terminima od 11.00 i 12.30 sati, navedeno je u saopštenju.

U trajanju od 30 minuta, bebe će moći da slušaju i igraju se uz Šumanovo Sanjarenje, Debisijevu Mesečinu, Šubertovu Serenadu, Sen-Sansovog Labuda i još mnogo slikovitih kompozicija.

Podela besplatnih karata za prvi, septembarski ciklus biće u sredu, 18. septembar, od 10 časova na blagajni Filharmonije.

Zbog ogromnog interesovanja, ali i ograničenog broja posetilaca po koncertu, Filharmonija isti ciklus koncerata za bebe planira i u novembru, a zatim u aprilu i maju 2020. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari