Besplatni koncert Filharmonije za bebe 5. septembra 1Deca u Filharmoniji Foto: M. Đoković

Prvi koncert u novoj sezoni, Beogradska filharmonija poklanja – bebama! Kako je saopšteno, orkestar će, prvi put do sada, svirati specijalno za bebe uzrasta do dve godine, u sredu 5. septembra u 11 časova u Sali Beogradske filharmonije.

Na besplatnom koncertu u trajanju od oko 30 minuta, orkestar će zajedno sa dirigentom Aleksandrom Kojićem izvesti Simfoniju uspavanki. Tako će filharmoničari uvesti bebe u čarobni svet muzike kroz najlepše dečje uspavanke na svetu, specijalno aranžirane za orkestar.

Iz beogradske filharmonije pozivaju se mame, tate, bake, deke, tetke ili dadilje da dovedu svoje najmlađe u Salu Beogradske filharmonije koja će biti pretvorena u svojevrsnu igraonicu kako bi bebe najslobodnije uživale u muzici. Budući da je broj mesta ograničen, besplatne ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici Filharmonije (Studentski trg 11), od ponedeljka 3. septembra, od devet do 16 časova.

„Koncerti za bebe su novost u sezoni Beogradske filharmonije 18/19, a naredni termini za druženje zakazani su za januar i april. Na ovaj način, Filharmonija edukuje decu svih uzrasta jer su njeni koncerti za decu predškolskog i školskog uzrasta, jedni od najpopularnijih i najtraženijih programa“, poručuju iz Beogradske filharmonije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari