betmenFoto: Moviestore Collection Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Film Betmen 2, nastavak filmskog hita Meta Rivsa sa Robertom Patinsonom u naslovnoj ulozi, odložen je za jednu godinu do 2026. godine.

Kompanija Warner Bros. Pictures objavila je da će Betmen 2 u bioskope stići 2. oktobra 2026. umesto 3. oktobra 2025. godine.

Prethodni termin premijere ovog filma zauzeće ostvarenje Mlada Megi Džilenhal u kome glume Kristijan Bejl, Džesi Bakli, Piter Sarsgard, Anet Bening i Penelopa Kruz.

Film Betmen imao je premijeru 2022. godine i zaradio je više od 770 miliona dolara na blagajnama širom sveta, pa je iste te godine najavljen i nastavak.

U prvom delu glumili su Robert Patinson, Zoi Kravic, Pol Dejno, Kolin Farel, Džefri Rajt, Džon Turturo, Endi Serkis i Piter Sarsgard.

Betmen je jedan od najpopularnijih stripskih likova

Detalji radnje nastavka se ne znaju, ali poznato je da ovaj Betmen neće biti deo glavnog DC univerzuma za koji je zadužen Džejms Gan.

Gan je u međuvremenu najavio planove za film Batman: The Brave and the Bold za koji se ne zna kada je planiran u bioskopima.

U međuvremenu, on će svoj univerzum graditi prvo od novog filma o Supermenu, pa tek onda brojnim drugim projektima.

Dok se čeka novi Betmen, mnogi spekulišu koji će se negativci pojaviti u njemu, a veruje se da će Džoker Barija Kogana sigurno imati važnu ulogu.

Kolin Farel će se u međuvremenu vratiti kao Pingvin u istoimenoj seriji koja bi na HBO trebalo da stigne ove godine.

Izvor: IndieWire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari