Bila je veliki umetnik, profesionalac i drug: Predrag Cvetković, bubnjar i predsednik Udruženja rok muzičara Srbije 1Foto: URMUS

„Vest o Slađaninoj smrti izazvala je u meni veliku tugu, ali i šok. U poslednja tri meseca rok scena Srbije ostala je bez pet velikih imena“, kaže za Danas povodom smrti princeze domaćeg roka Aleksandra Slađane Milošević Predrag Peđa Cvetković, bubnjar i predsednik Udruženja rok muzičara Srbije (URMUS).

„Sa Slađanom Milošević svirao sam dve godine. Zauvek ću pamtiti trenutak kada mi je, kao osamnaestogodišnjem bubnjaru, ukazala čast i poverenje da uđem u njen bend ‘LJudi’. Prvi zajednički izlazak na scenu bio je na takmičenju Izbor za pesmu Evrovizije, a nakon toga pratio sam je na svim ostalim nastupima.

Bila je veliki umetnik, profesionalac i drug. U lepom sećanju ostao mi je njen gest kad je došla da održi koncert u Valjevu, gde sam služio vojni rok. Sav honorar od koncerta ostavila je vojnom orkestru i meni, kako bi lakše prebrodili vojničke dane. Kada smo 2009. godine osnovali Udruženje rok muzičara Srbije, Slađana je prva dala punu podršku i postala počasni član Udruženja.

Neka joj je večna slava i hvala joj za sve“, odao je poštu našoj velikoj rok muzičarki Peđa Cvetković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari