Bioskop na terasi Kolarca od 5. do 15. juna 1Foto: Danka Ninkvić

Poštujući sve mere kojima se sprečava širenje pandemije korona virusa, zbog kojih su bioskopske dvorane još uvek zatvorene, Art bioskop Kolarac svim ljubiteljima sedme umetnosti, u periodu od 5. do 15. juna priređuje veliko filmsko zadovoljstvo – Bioskop na terasi Kolarca.

Reč je o prostoru koji je adaptiran za bioskopske projekcije. Beograđani će svako veče u terminu od 20.30 (jedna projekcija), pod vedrim nebom, moći da uživaju u najkvalitetnijim ostvarenjima, koja su obeležila evropsku produkciju prethodnih godina.

Program obuhvata 11 projekcija i ukupno 9 naslova. Prvi na programu u petak, 5. juna (sa početkom u 20.30), naći će se italijanski triler Ukradeni Karavađo, režisera Roberta Anda.

„Valerija je pisac iz senke za scenaristu koji nema inspiraciju. Kada od nepoznate ličnosti dobije sinopsis novog filma, započinje uzbudljiva intriga.“

Isti film biće na programu u subotu i nedelju, dok će nakon toga publika svako naredno veče moći da uživa drugom filmskom naslovu.

Kompletan program Bioskopa na terasi Kolarca

Od petka do nedelje, od 5. do 7. juna u 20.30 – Ukradeni Karavađo

Ponedeljak, 8. jun u 20.30 – Neobični

Utorak, 9. jun u 20.30 – Talaso

Sreda, 10. jun u 20.30 – Melanholična žena

Četvrtak, 11. jun u 20.30 -Druga strana nade

Petak, 12. jun u 20.30 – Vizija

Subota, 13. jun u 20.30 – Nevidljivi život

Nedelja, 14. jun u 20.30 – Optužujem

Ponedeljak, 15. jun u 20.30 – Otac

Link sa programom

Ulaznice po ceni od 250 dinara, biće u prodaji na biletarnici Kolarca sat vremena pre početka projekcije za film koji je na programu.

Zbog mera koje su još uvek na snazi, organizatori naglašavaju da će kapacitet biti ograničen na 40 mesta.

U slučaju vremenskih neprilika organizatori zadržavaju pravo odlaganja programa.

Odložene projekcije biće realizovane nakon 15. juna, uz poštovanje unapred utvrđenog programskog rasporeda.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.