Bioskopski repertoar u Vranju za subotu: "P'Astanjan i tri njušketara" i "Munje, opet!" 1Foto: Dušan Pešić/Danas

U Pozorištu „Bora Stanković“ u Vranju, u subotu, 8. aprila, biće emitovana dva filma. U terminu za decu, u 12 sati, biće prikazan animirani film „P’Astanjan i tri njušketara“, a „Munje, opet!“ u terminima od 18 i 20 časova.

P’Astanjan je mladi mačevalac koji sanja da se pridruži legendarnim njušketarima. Nakon što su dokazali svoje veštine i zaradili poverenje kralja, on i njušketari moraju da brane kralja od tajne zavere zlog kardinala Rišeljea koji planira da preuzme vlast.

U 89 minuta mališani će uživati u animiranoj avanturi koja se u bioskopima pojavila pre samo desetak dana.

U večernjim terminima ljubitelji domaće kinematografije moći će da pogledaju nove avanture starih junaka kultnog ostvarenja iz 2001. godine.

„Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je ‘pozajmljen’ od školskih drugara. Istovremeno, velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču, jer velika većina odeljenja živi po svetu“, najavljuju iz produkcije.

Glavne likove u ovoj komediji tumače Sergej Trifunović, Boris Milivojević i Nikola Đuričko.

Karte se mogu kupiti na biletarnici Pozorišta „Bora Stanković“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari