"Biser Bojane" u Smederevu 1

Deo glumačke ekipe filma „Biser Bojane“ koji će biti prikazivan od 18. do 20. februara u Smederevu, pojaviće se sutra pred bioskopskom publikom u tamošnjem Centru za kulturu.

Gledaocima će se nakon projekcije u 18 sati i pre projekcije u 20 sati pokloniti Vanja Nenadić, Olivera Bacić i Milutin Mima Karadžić. „Biser Bojane“ novo je rediteljsko ostvarenje Milana Karadžića, a scenario za film, pored Milana Karadžića, potpisuje Vladimir Đurđević.

Uloge tumače: Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Hristina Popović, Andrija Milošević, Mira Banjac, Emir Ćatović, Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Miodrag Krstović…

Đorđe Popović, mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu, mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

Nikola Popović, nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikola očekuje „vruć“ doček policije i bivših partnera, zainteresovanih za dijamante, ali ne i susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav.

Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, da se vrati starom načinu života. Splet događaja, kalambur tokom jurnjave za dijamantima, a posebno ljubav prema sinu, će presudno uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari