Bojana Stamenov bend prvi put u Domu kulture NS 1Foto: Promo

Bojana Stamenov, poznata kao srpska Areta Frenklin, jedna je od najkvalitetnijih vokala srpske muzičke scene. Sa svojim bluz bendom pod nazivom Bojana Stamenov bend prvi put će nastupiti u četvrtak, 20. oktobra u Domu kulture Novi Sad od 22 časa.

Bojana Stamenov bend je bluz sastav koji je nastao 2021. godine, sa autentičnim bluz zvukom, autorskim kompozicijama i prepoznatljivom energijom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Trenutno, bend u sastavu Bojana Stamenov – vokal, Gabor Bunford – sax, Dušan Milivojević – gitara, Armand Mesaroš – bas i Goran Evetovic – bubanj, snima svoj prvi autorski album na egleskom jeziku.

Bojana Stamenov potiče iz muzičke bluzerske porodice i veoma je rano počela da se bavi muzikom, od klasične gitare, preko renesansne i arapske laute i brojnih drugih instrumenata, do raskošne vokalne interpretacije bluza, fanka i soula na mnogobrojnim nastupima, koncertima i gostovanjima.

Nakon učešća i predstavljanja široj javnosti u trećoj sezoni tv šou-a „Ja imam talenat“, Bojana otpočinje saradnju sa poznatim muzičarima, ređaju se studijski angažmani i nastupi na bluz festivalima i muzičkim manifestacijama širom zemlje, da bi 2015. godine predstavljala  Srbiju na takmičenju za Pesmu Evrovizije sa kompozicijom „Beauty Never Lies“.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.200 rsd. a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3840-bojana-stamenom-bend

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1.500 rsd.

Ulaznice su za stajanje, a nakon kupovine, ako želite, možete (u zavisnosti od popunjenosti) rezervisati sto u klubu slanjem poruke putem Viber-a na broj +381 60 41 14 220.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari