Bojković: Sunovrat vrednosti je istog tempa kao devedesetih

Svetlana Ceca Bojković, glumica

Ostavite komentar


  1. Prave vrednosti postoje…Srpska vlast je daaaleko od ikakve vrednosti,Sve same seljačine,ekscentrici…nigde pameti ni na vidiku.

  2. Sunovrat vrednosti je istog tempa kao devedesetih a kinematografija i glumci su dobrano učestvovali u povećanju tempa .

  3. Мирослав Б Младеновић Мирац Власотинце, математичар у пензији kaže:

    Vi glumci postali ste kao ROBA-umesto kritički ntelektualaci! Evo čujem onako na TV da že Željko Mitrović (TV PINK-"riznica" tulbo-folk kulture i smeća"; da snima najskupqi RILIJALITI ŠO PAROVA! Gde su te partije i intelektualci da dignu glas da taj novac posluži kulturi, obrazovanju, nauci i selo da nam ne stoje zaparložene njive i livade u korovima, na opustela sela se otvore farme ovaca i krava, gaji voće i tako pdržava ekološki priroda i koriste naši resursi prirodnog bogatsva za razvoj Srbije.
    Evo odakle je trebalo početi LUSTRACIJU još posle 2000 godine odakle tom Željku Mkitroviću „prvi miloničić“-da sada sa ostalim tajkunima mogu da rade sa Srbijom šta god hoćemo; dok svi mi materijalno i duhovno tonemo u provaliju!
    iroslav B maldenović Mirac, Vlasotince, republika Srbija
    3.sept.2017.g. Vlasotince, Srbija

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.