Brajan KoksFoto: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

Glumac Brajan Koks pridružje se franšizi posvećenoj Džejmsu Bondu, iako ipak ne na način na koji bi mnogi voleli.

Naime, Brajan Koks je domaćin rijaliti programa 007: Road to a Million, inspirisanog avanturama tajnog agenta 007.

U njemu, devet takmičara se otiskuje na avanturu širom sveta u kojoj učestvuju u nizu izazova, a sve to kako bi osvojili milion funti.

Koks je „Kontroler“, mozak iza svih izazova i on je taj koji bira koji od takmičara će biti upareni i na koju lokaciju će putovati.

„Stavljam prave ljude u avanturu nalik bondovskim kako bi imali priliku da osvoje milion funti, a jedina prepreka sam im ja!“, čuje se Koks kako izgovara u trejleru.

Takmičari dobijaju zadatke da prođu fizičke izazove, ali i da odgovore na pitanja koja su sakrivena na različitim mestima širom sveta kako bi prošli u narednu rundu.

Serija je snimana u Škotskoj visiji, pustinji Atakama u Čileu, Švajcarskim Alpima i Veneciji, u kojoj se odigrava čuvena trka glisera u filmu Kazino Rojal.

Brajan Koks nikada ne razočarava

Obuhvata osam epizoda i to je poslednji projekat iz ove franšize pre očekivanog otkrivanja narednog filmskog Džejmsa Bonda.

U međuvremenu je otkriveno da svaki glumac na audiciji izgovara tekst koji je Šon Koneri izgovorio u filmu Iz Rusije s ljubavlju 1963. godine, kada se susreće sa Tatjanom Romanovom.

Serija 007: Road to a Million imaće premijeru 10 novembra na servisu Prime Video.

Izvor: Indie Wire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari