BridgertonFoto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Popularna serija Bridgerton odavno je obnovljena za treću sezonu, a sada je poznato i kada će ova sezona stići na Netfliks.

Serija Bridgerton premijerno je na Netfliksu prikazana u decembru 2020. godine, a prati osmoro bliskih braće i sestara porodice Bridžerton kako traže ljubav i sreću među londonskom elitom, piše Gloria.hr.

Serija je inspirisana bestselerima Džulije Kvin, a radnja je smeštena u London početkom 19. veka.

Sada je napokon poznato kada će dugoočekivana treća sezona dramske serije doći na poznati striming servis Netfliks – prve četiri epizode treće sezone bit će dostupne od 15. maja, dok nas drugi deo očekuje od 13. juna 2024. godine.

I dok je prva sezona pratila Dafne Bridžerton, koju je tumačila Fibi Dinevor, druga sezona se fokusirala na njenog brata Entonija (Džonatan Bejli), dok će se treća sezona baviti omiljenim likovima Penelope Feterington i Kolinom Bridžertonom.

Radnja će se zasnivati na četvrtom romanu spisateljice Džulije Kvin Neizbežna ljubav (Romancing Mister Bridgerton).

Zvanični sinopsis treće sezone otkriva da je Penelope konačno odustala od dugogodišnje zaljubljenosti u Kolina nakon što je čula njegove omalovažavajuće reči.

Istovremeno odlučuje kako je pravo vreme za udaju, ali njeni pokušaji neslavno propadnu.

U međuvremenu, Kolin se vratio s dugogodišnjih putovanja s novim izgledom koji mu donosi još veću popularnost.

Serija Bridgerton zasnovana je na nizu popularnih romana

U ulogama Penelope i Kolina ponovo ćemo gledati Nikolu Koflan i Luka Njutona. Doduše, nova sezona donosi i izmenu likova.

Uloga Frančeske Bridžerton pripala je engleskoj glumici Hani Dod, koju smo gledali u filmu Enola Holms 2, nakon što je njena kolegica Rubi Stouks zbog preklapanja rasporeda snimanja odabrala učestvovanje u drugom projektu.

Nažalost brojnih obožavateljki, ni ova sezona neće nam doneti povratak markantnog vojvode od Hejstingsa kojeg je tumačio Rege Žan Pejdž.

Takođe, seriju je nakon dve sezone napustila i glumica Fibi Dinevor, no istakla je da postoji mogućnost da je vidimo u narednim sezonama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari