Ćerka legendarnog holivudskog šmekera kaže da ga nikada nije videla da flertuje sa muškarcima 1Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Keri Grant je usled upečatljivog izgleda i impresivne karijere bio i ostao fascinacija Holivuda i njegov privatni život i dan-danas privlači pažnju i donosi mnoga pitanja.

Iako je najpoznatiji po saradnji sa Alfredom Hičkokom i Hauardom Hoksom na nekim od najpopularnijih američkih filmova, Kerija Granta decenijama prati glas da je bio u seksualnim vezama sa muškarcima.

Iako je bio u braku sa pet žena, sve do njegove smrti 1986. godine kolale su glasine da je bio i u homoseksualnim vezama, pre svega sa kolegom Rendolfom Skotom.

U novom intervjuu za The Guardian, njegova ćerka Dženifer Grant rekla je kako nikada nije videla oca da pokazuje romantične sklonosti prema muškarcima, iako to njoj ne bi smetalo.

„Kada puno vremena provodite sa roditeljima, vidite ih na način na koji drugi ne mogu. A ja nikada nisam videla ni nagoveštaj toga. Mislim da bih to uvidela, ali ne bi me bilo briga.“

Spomenula je kako je Keri imao razna prijateljstva sa muškarcima, ali da prosto ne postoje dokazi da je bio u vezi sa bilo kim od njih.

„Možda je nekad tokom mladosti imao aferu sa muškarcem. Nikada neću to znati, ali ako jeste, fantastično. Nadam se da je uživao.“

Grant nije jedina pokojna zvezda Holivuda čija seksualnost je ponovo tema, jer je nedavno u dokumentarcu Rock Hudson: All That Heaven Allowed fokus priče umesto karijere Roka Hadsona bio isključivo na smrti od AIDS-a.

Izvor: Indie Wire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari