dedpulFoto: Youtube printscreen/Marvel Entertainment

Dedpul je jedan od antiheroja koji je privukao pažnju ne samo ljubitelja superherojskih filmova, već i mnogih drugih, a sada se vraća u društvu Vulverina.

Nakon skoro šest godina vraća se Marvelov najpopularniji antiheroj – Dedpul, kog ponovo tumači Rajan Rejnolds, piše Index.hr.

Marvel Entertainment objavio je prvi tizer za treći deo Dedpula, pod nazivom Deadpool & Wolverine, koji je za prvi deset sati pogledan više od osam miliona puta.

Pošto je Dizni 2019. godine otkupio studio Foks, koji je imao prava na adaptacije X-Mena i Dedpula, Dedpul se u novom filmu zvanično pridružuje Marvelovom filmskom univerzumu (MCU), što je vidljivo iz samog tizera.

Tizer započinje Dedpulovom rođendanskom proslavom, koju prekine organizacija Time Variance Authority, poslednji put viđena u drugoj sezoni serije Loki.

U tizeru nakratko vidimo i Vulverina, kojeg glumi Hju Džekmen.

Novi nastavak Dedpula režirao je Šon Livi, reditelj franšize Noć u muzeju, koji je s Rejnoldsom sarađivao na filmovima Free Guy i The Adam Project.

Uz Rejnoldsa i Džekmena u filmu glume Ema Korin, Morena Bakarin, Rob Dilejni, Lesli Agams, Karan Soni i Metju Mekfadjen.

Tizer za film oduševio je fanove koji godinama čekaju novi nastavak franšiz. Fanovi su svoje reakcije podelili na društvenim mrežama.

https://twitter.com/UrsVajrang/status/1756895020500549987

„Držim palčeve da ovaj film prekine Marvelov trenutni trend“, „Čoveče, ne mogu da verujem koliko sam dugo čekao novi film o Dedpulu. Tako sam uzbuđen“, „Za mene je ovo najiščekivaniji film godine“, „Nadam se da će ovo osvežiti MCU“, samo su neki od komentara obožavatelja.

Deadpool & Wolverine u bioskope dolazi 26. jula 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari