Dječja posla - 8. izdanje ŠUŠUR! Festival od riči na ostrvu Korčula 1Foto:Promo

Sunce prži i zove na celodnevnu igru, a osmi „ŠUŠUR! Festival od riči“ poziva na svoje dečije izdanje koje se održava od 2. do 4 avgusta u gradu Korčula, na ostrvu Korčula!

Gosti ovogodišnjeg ŠUŠUR-a su:  Jasminka Petrović, Olja Savićević Ivančević, Nikola Đuričko i Enis Ćišić.

Udruženje Kulturna akcija KULA već osmu godinu zaredom uveseljava Korčulane i njihove goste organizujući „ŠUŠUR! Festival od riči”, koji polako ulazi u tkivo grada i svakog avgusta obraduje i zabavi svoju publiku. Svojim gostovnjem „ŠUŠUR!” su do sada uveličali: Vladimir Arsenijević, Muharem Bazdulj, Stefan Bošković, Vlado Bulić, Rumena Bužarovska, Srećko Horvat, Dragan Markovina,  Kate Mitchell, Tanja Mravak, Andrej Nikolaidis, Marko Pogačar, Vedrana Rudan, Olja Savičević Ivančević, Igor Štiks, Marko Tomaš, Ante Tomić, i mnogi drugi.

Dječja posla - 8. izdanje ŠUŠUR! Festival od riči na ostrvu Korčula 2
Foto:Promo

Na ovogodišnjem „ŠUŠUR!-u“ probijaćemo se kroz čudesne šume neobičnih likova sa običnim problemima. Putovaćemo na krilima mašte i čudesnih bića, letećemo jer to znamo, ronićemo sa ribama jer je to normalno. Upuštaćemo se u avanture na nepoznatim kontitentima i otkrivaćemo nove radosti, a sve to udobno zavaljeni u publici letnjeg festivala na Korčuli koji je ove godine posvećen dečijoj književnosti“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari