"Dječji dani" u Petrovcu od 12. do 16. avgusta 1Foto: TO Budva

Za svoje goste i meštane Tursitička organizacija Budve i ovog leta pripremila je niz zanimljivih kulturno-zabavnih programa ne zaboravljajući pritom ni najmlađe.

Tako će se od danas 12. do 16. avgusta u Petrovcu održati manifestacija „Dječji dani“ a program počinje večeras “Dječjim zavrzlamama“ koje su osmislile vaspitačice Sandra Fuštić i Irena Tomović i predstavom „Sedam Snežana i patuljak“ Kulturno-kreativnog centra „Akord“ iz Nikšića.

Sutra ,u utorak 13.avgusta planirana je animacija za najmlađe u izvođenju „Event Montemnegra“ iz Podgorice a nakon nje dječji glumac i zabavljač Šanta Panta izvešće predstavu “Ko to tebi ljubav daje“. Takođe dva događaja održaće se i u sredu – likovna radionica i predstava“Skočiđevojka“ Dramskog studija“ Budva dok je u četvrtak 15.avgusta predviđeno druženje sa klovnom a Dramski studio Budva će se predstaviti edukativnom predstavom „More i plastika“.

Umetnička radionica planirana je i za petak a nakon nje Teatar mladih sa Cetnja izvešće predstavu“Crvenkapa“.

Svi programi su besplatni i odražće se u terminima u 18 sati i 30 minuta i 20 sati.

Manifestacija za najmlađe i meštane nastaviće se i 17.avgusta kada će se na Trgu pjesnika u Starom gradu u Budvi odžati zabavno veče sa animacijom,muzikom i plesom, sa početkom u 20 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari