„Premeštanja kulturnih ratova među najmlađu populaciju“: Šta o knjizi za decu „Dogodine u Prizrenu“ misle Srđan Dragojević i Muharem Bazdulj

Ostavite komentar


  1. Nisam citao ceo tekst
    Samo objavu sadrzaja knjige
    Nelipši magarče…

  2. Видим да коментара, бар до сада, на овај текст/тему нема. То је одраз ноншалантности, равнодушности, небриге може се рећи и апатије свему и овом речено овде према самима себи. То је садашња реалност и однос коју вучемо као дужи реп од времена другог светског рата и надаље. То што имамо књиге, књижице, радне листове па и стрипове на тему ,,освећења“ србства у циљу преношења културе сећања наредним генерацијама није нешто ново нити је за _ било какву полемику, недајбоже осуду. То чине све државе односно народи који држе до себе и свог наслеђа а то чине и ___ шиптари илити ,,албанци“ за себе. Већ на почетку од када су ,,преименовани у – нацију!?? То што су сада више арогантни, агресивни и присвајају све што није ,,обележје“ њихово говори о томе да су вештачка творевина – пандан противном, у овом случају Србима и србству. Има што _ шта да се каже на ову тему и слично томе па бих овде, за сада застао. Поздрав!

  3. Ne treba se cekati dogodine,trebate otici zaista do Prizrena,bicete pozitivno iznenadjeni…

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.