džejms gandolfini toni sopranoFoto: HBO / Zuma Press / Profimedia

Mnogi se slažu da je Džejms Gandolfini ulogom Tonija Soprana postavio standard koji glumci u serijama jure i dan danas, te ne čudi što se još govori o toj ulozi.

Edi Falko, koleginica iz serije, otkrila je da su Džejms Gandolfini i ona reprizirali uloge Tonija i Karmele Soprano za spot koji se dešava dve godine nakon finala serije.

Zanimljivo je to što poslednja scena ostavlja upitnik nad Tonijevom sudbinom, te je pretpostavka mnogih da je stradao, ali to nismo nikad videli na ekranu.

A video snimak, koji je napravljen 2010. u okviru kampanje košarkaškog kluba Njujork Niks da privuče Lebrona Džejmsa, sada je pronađen.

U trenutku snimanja ove kampanje 2010, Lebron Džejms je raskinuo ugovor sa Klivlend Kavalirsima i svi su ga tražili, a Niksi su došli da ideju da snime spot sa zvezdama Sopranovih.

U snimku su se pojavili i Kris Rok, Majk Blumberg, Robert Deniro, Alek Boldvin, Spajk Li i druge poznate osobe.

Edi Falko je 2021. otkrila da postoji snimak, ali je on prvi put pronađen tek sad i pušten u okviru podkasta Pablo Torre Finds Out.

„Toni, tako mi je drago što smo se preselili u Njujork. Život je sada mnogo bolji“, kaže Karmela u snimku.

„Da, život je dobar ovde. Čak i ako se nalazimo u programu zaštićenih svedoka“, odgovara joj Toni.

„Sada samo treba da pronađemo mesto na kome bi živeo tvoj prijatelj Lebron. Kakav je on?“, pita Karmela.

„On je moderan tip, ali očekuje tradiciju“, kaže Toni i nastava da objašnjava gde bi Lebron mogao da se preseli i živi u Njujorku.

Džejms Gandolfini osvojio je 3 Emija za ulogu Tonija Soprana

Falko kaže da je bila iznenađena što je Džejms Gandolfini odlučio da prihvati ponudu i ponovo bude Toni Soprano nakratko, jer je mnoge druge slične ponude odbijao.

Tada je otkrila da je veći fan košarke nego što je mislila, ali sve to ipak nije uspelo jer je Lebron prešao u Majami Hit.

Serija Sopranovi završila se 2007. godine nakon šest sezona i 86 epizoda, sa 21 osvojenim Emijem.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari