Džeremi Rener doživeo tešku nesreću 1Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Džeremi Rener, 51-godišnji američki glumac poznat po ulogama u filmovima „Katanac za bol“, „Osvetnici“ i „Dolazak“, imao je nezgodu 1. januara dok je čistio sneg na svom imanju u Rinu u Nevadi. On je zadobio ozbiljne povrede grudnog koša i ortopedske povrede, a u ponedeljak 1. januara podvrgnut je operaciji.

U saopštenju njegovog predstavnika za medije piše: „Možemo da potvrdimo da je Džeremi doživeo udarac u grudni koš tupim predmetom i ima ortopedske povrede. On je podvrgnut operaciji i trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi. Stanje mu je i dalje kritično, ali stabilno. Njegova porodica je s njima i on dobija najbolju moguću medicinsku negu.“

Isprva nije bilo jasno o čemu se tačno radi, a glumčev PR rekao je da Džeremi nije životno ugrožen, ali da je pretrpeo teške povrede u nesreći koja je „povezana s vremenskim prilikama“, piše Nova.rs.

Prema pisanju medija njegovo stanje je bilo toliko zabranjavajuće da je morao da helikopterom bude prevezen u bolnicu. Američki tablodi TMZ tvrdi da je navodno vozilo za čišćenje snega prešlo preko jedne noge slavnog glumca.

Kako je jedan komšija rekao za pomenuti medij, glumac je izgubio dosta krvi nakon povrede, a drugi komšija, koji je lekar, stavio mu je povez na nogu dok nisu stigli lekari, prenosi Nova.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari