Džoni DepFoto: EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

 

Američki glumac Džoni Dep primljen je sa oduševljenjem večeras u Kanu gde je došao da predstavi film „Žan di Bari“, koji otvara Kanski filmski festival, uprkos polemici oko njegovog prisustva.

U tamnom odelu i s tamnim načarima Džoni Dep je više minuta pozdravljao brojne obožavatelje koji su čekali na ulazu na crveni tepih, tražili selfije i autograme, prenosi Beta.

U filmu „Žan di Bari“ on igra glavnu ulogu, glumeći Luja XV.

On je posle crvenog tepiha ušao u veliku salu gde se održava večerašnja ceremonija otvaranja, zatim projekcija filma, držeći se za ruku sa redižeserkom Majven.

Pedesetdevetogodišnji glumac je persona non grata u Holivudu od suđenja na kojem se suočio s bivšom suprugom Amber Herd oko optužbi za bračno nasilje i klevetu. Dep nije bio osuđen i negirao je bilo kakvo nasilje.

Danas je grupa francuskih glumaca i glumica kritikovala Kanski filmski festival zbog toga što je „prostro crveni tepih muškarcima i ženama agresorima“, misleći na Depa kao i na rediteljku Majven protiv koje je francuski novinar podneo tužbu da ga je napala u jednom restoranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari