džulija garnerFoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Džulija Garner trebalo bi da tumači Srebrnog letača, odnosno verziju u kojoj Šala Bal postaje Srebrni letač, u filmu Fantastična četvorka.

Tako će se Džulija Garner pridružiti Pedru Paskalu, Vanesi Kirbi, Džozefu Kvinu i Ebonu Mos-Bakraku u postavi filma Fantastična četvorka.

Taj film režiraće Met Šenkman na osnovu scenarija Džoša Fridmana, Džefa Kaplana, Erika Pirsona i Ijana Springer, a on treba da stigne u bioskope 25. jula 2025. godine.

Iako nisu poznati detalji radnje filma, izvori kažu da će Džulija Garner biti Šala Bal i tumačiti jednu od alternativnih verzija Srebrnog letača.

Srebrni letač (Norin Rad) je lik koga je smislio Džek Kirbi i čiji put se ukršta sa Fantastičnom četvorkom kada na Zemlju dolazi kao glasnik Galaktusa, svemoćnog bića koje jede planete.

Letač na to pristaje kako bi spasio svoju planetu Zen-La i voljenu Šalu Bal koje više ne sme da poseti i zbog čega postaje usamljen.

Džulija Garner uskoro glumi u filmu Wolfman

Na Zemlji pronalazi rasu vrednu spasavanja i Galaktus ga zarobi tu, tako da u prvobitnoj verziji porekla nema ženskog Srebrnog letača.

Glasine o tome da će Džulija Garner biti Šala Bal koja je Srebrni letač nadovezuju se na teorije da se film Fantastična četvorka odigrava u nekom drugom univerzumu u odnosu na glavni Marvelov.

Džulija Garner je zvezda u usponu koja je za ulogu Rut u seriji Ozark osvojila tri Emija, a za tu nagradu nominovana je i za mini-seriju Inventing Anna.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari