The Fantastic Fourfoto: MCF Promo

Marvel Studio ne samo da je otkrio novi datum izlaska filma „The Fantastic Four“, već su konačno rekli i ko će u filmu glumiti i to na originalan način.

Film će izaći u bioskope 25. jula 2025. godina a u njemu će glumiti Pedro Paskal kao Rid Ričards, Vanesa Kirbi kao Sju Storm, Ebon Mos-Bakrak kao Ben Grim/Stvar, i Džozef Kvin kao Džoni Storm.

Veliku vest su podelili sa fanovima putem društvenih mreža i to sjajnim posterom koji prikazuje sve ove likove zajedno kako proslavljaju Dan zaljubljenih.

Slika uključuje i simpatičnog robota H.E.R.B.I.E. i sliku na zidu Mos-Bakrakovog Bena Grima kao NASA astronauta pre nego što je pretvoren u Stvar.

The Fantastic Four žele nam srećan Valentine’s Day

Glasine o izboru za „The Fantastic Four“ bile su neke od najvećih koje lebde u svetu Marvela, a sada konačno imamo odgovore.

To takođe potvrđuje i da Džon Krasinski, koji je glumio Rida Ričardsa u Doktoru Strejndžu neće ponoviti ulogu u ovom filmu… barem u glavnoj ulozi. Sa Marvelovim multiverzumom se nikad ne zna.

Paskal, koji nastavlja da gradi, impresivan rezime nakon serija „The Last of Us“, „The Mandalorian“, „Game of Thrones“ i još mnogo drugih, u tračevima je da če preuzeti ulogu Rida Ričardsa još u novembru 2023. i to se ispostavilo da je tačno.

Fantastična četvorka je deo tekuće pete faze MCU-a. Matt Šenkman će biti režiser, a Džoš Fridman je rekao da je pozvan da doradi scenario koji su prvi napisali Džef Kaplan i Ijan Springer.

Ne znamo mnogo više o filmu, ali znamo da to neće biti priča o postanku ekipe i da će delimično biti inspirisana serijom „Its Always Sunny in Philadelphia“ jer reditelj Šankman je radio na ovoj seriji dosta dugo i naučio je mnogo o funkcionisanju grupe kreativnih ljudi kroz nju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari