ed o'nilFoto: Rich Polk / Getty images / Profimedia

Ed O’Nil je glumac najprepoznatljiviji po serijama Married… with Children i Modern Family, a njegov karijerni put mogao je da bude mnogo drugačiji.

Ed O’Nil je gostovao u podkastu Dinner’s on Me, kod kolege iz serije Modern Family, Džesjia Tajlera Fergusona, gde je otkrio kako je pre Ala Bandija mogao da uđe u kriminal.

Objasnio je da je tražio posao u Jangstaunu nakon što ga je NFL tim Pitsburg Stilers odbacio 1969. godine, kada se provozao sa drugom iz detinjstva Džimom.

Rekao je drugu da nema posao i da ne zna šta će raditi dalje, a on ga je potom odvezao do kafića u koji inače nikad ne bi ušao.

Tamo se Džim raspitivao za izvesnog Džimija Demka i, nakon što je šanker rekao da ga ne poznaje, dao mu je 20 dolara i rekao da ga može pozvati naknadno.

Sve to se završilo ponudom za posao: „Rekao mi je ’možeš da radiš ovakve stvari za mene, ja ću te zaštititi. Daću ti lake stvari, ovde skupiš nešto, tamo ostaviš nešto drugo’“.

Ed O’Nil je najpoznatiji po dve serije

Ed O’Nil mu je rekao da će razmisliti i zaista jeste razmislio o ponudi, ali je narednog dana razgovarao sa ocem, koji je mnogo više znao o tome sa kakvim ljudima je povezan Džim.

„Rekao mi je ’video sam te kako se voziš sa Džimom… hoću samo nešto da te pitam. Da li bi mogao da robijaš?’“, prisetio se O’Nil i rekao da je odgovorio ocu kako nikad ne bi mogao da ide u zatvor.

To je bilo dovoljno da ga odvrati od ikakvog razmišljanja o ponudi povezanoj sa kriminalom i pozvao je druga i rekao kako će se preseliti u Njujork da se posveti glumi.

On je potom prvo postao pozorišni glumac, a kasnije se proslavio ulogom u seriji Married with… Children, nakon čega je glumio u brojnim drugim ostvarenjima.

Izvor: EW

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari