Egipatska opera 31. jula u Srpskom narodnom pozorištu 1

„Mesec egipatske kulture“ u Srbiji i povodom 110 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije obeležava se raznim kulturnim događajima i manifestacijama.

U Novom Sadu, u utorak, 31. jula u Srpskom narodnom pozorištu, na sceni „Pera Dobrinović“ s početkom u 20 časova, nastupiće Egipatski moderni plesni teatar sa novijom plesnom predstavom THE BLUE ELEPHANT , kao vrhuncem „Meseca egipatske kulture“, navodi se u saopštenju Srpskog narodnog pozorišta.

„Predstava je nastala 2014. godine i zasnovana na istoimenom romanu koji je godinu dana nakon izlaska postao najprodavaniji roman na Međunarodnom sajmu knjiga u Kairu 2013. godine“, piše u saopštenju.

Autor romana Ahmed Murad, je mladi pisac koji veoma privlači pažnju publike i kritike. Murad je uspeo da svojim delima podstakne čitanje kod mladih. Roman je pun snova i vizija koje podstiču čitaoca da oslobodi maštu, da otkrije svoju istinu.

Predstava traje 70 minuta.

Ulaz je slobodan, a ulaznice će moći da se podignu na Biletarnici Srpskog narodnog pozorišta, na dan izvođenja predstave, od 17 časova, do početka predstave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari