falloutFoto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Fallout je jedna od serija o kojoj se puno pričalo nakon izlaska i koja je stekla brojne fanove ne samo među onima koji su igrali video igre po kojima je nastala.

Već smo znali da će Fallout dobiti drugu sezonu, što je i očekivano, ali sada su šouraneri otkrili i neke nove detalje koji će zanimati mnoge.

Drugi deo postapokaliptične drame istražiće svet Novog Vegasa, koji je poznat svima onima koji su igrali video igru Fallout: New Vegas.

„Zanima nas taj predratni svet. Mislim da bismo voleli da živimo u tom svetu što više možemo. Znam da imamo dosta priče za ‘današnji dan’ u seriji, ali smo toliko opčinjeni tim predratnim svetom da bismo hteli tamo da budemo što duže“; rekao je Grejem Vagner.

Kako je prikazano na kraju prve sezone, radnja će ići u Novi Vegas, jer je to igra koju autori vole i čiji svet žele da istraže.

Za njega kažu da je zabavan i istovremeno mračan, a najavili su i da će u drugoj sezoni biti više robota i drugih zanimljivih stvari.

„Roboti su nezgodni za snimanje. Skupi su i lako je pogrešiti sa njima. Da bi bili urađeni kako treba, potrebno je dosta rada […] Ova sezona će verovatno proširiti repertoar robota za bar dva komada.“

Kada izlazi druga sezona serije Fallout?

Iako datum izlaska nove sezone još nije poznat, šouraneri su najavili da će ona stići što je pre moguće što se njih tiče.

Glavne uloge u seriji tumače Ela Parnel, Valton Gogins, Aron Moten, Kajl Meklahlan, Moizes Arijas i Kselija Mendes-Džons.

Prva sezona serije dostupna je na striming servisu Prime Video, a zvaničan opis radnje je sledeći:

„Dvesta godina nakon apokalipse, stanovnici luksuznih bunker skloništa prinuđeni su da se vrate u ozračeni pakao koji su ostavili njihovi preci, a šokirani su kada otkriju neverovatno kompleksan, čudnovat i vrlo nasilan univerzum koji ih čeka.“

Izvor: Yahoo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari