Festival integrisanih komunikacija "KAKTUS" 1. i 2. novembra u Beogradu 1Foto: Kaktus festival/Promo

Festival integrisanih komunikacija KAKTUS by 1664 Blanc biće održan 1. i 2. novembra u hotelu Mona Plaza Beograd, pod sloganom „Samorefleksija“, saopštili su organizatori danas.

Marketing mreža raspisala je konkurs za 8. nacionalnu dodelu godišnjih nagrada Kaktus, a nagrade se dodeljuju u 25 kategorija i namenjene su organizacijeama, kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje u protekloj godini.

Glavne nagrade na festivalu su: Agencija godine, Oglašivač godine i Integrisana kampanja godine – Grand Prix.

Konkurs je otvoren do 20. septembra.

Novina u okviru ovogodišnjeg konkursa za nagrade Kaktus 2022 je nova kategorija – Integrisana kampanja na temu medijske i digitalne pismenosti.

U toj kategoriji biće dodeljena nagrada za najuspešniju integrisanu kampanju za čiju realizaciju je korišćeno minimum tri kanala komunikacije, a koja je za temu imaju medijsku, informacionu i digitalnu pismenost.

U toj kategoriji mogu biti prijavljene i CSR kampanje čiji je cilj medijska, informaciona i digitalna pismenost.

U okviru festivala Kakatus, Marketing mreža, uz podršku kompanije SBB, raspisala je i četvrti konkurs za takmičenje mladih talenata iz agencija u Srbiji – Kaktus Talents.

Cilj tog takmičenja je da podstakne i motiviše mlade u kreativnoj industriji, ali i ukaže stručnoj javnosti na njihove potencijale, talente i kreativnost.

Na takmičenje se mogu prijaviti mladi profesionalci iz agencija u Srbiji, starosti do 32 godine.

Prijavljivanje timova otvoreno je do 23. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari