Finale Pesme Evrovizije na Danasu komentarišu Draža Petrović, Branislava Antović i Vladimir Đurić Đura 1Foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Ovogodišnje finale Pesme Evrovizije,  od 21h na sajtu Danasa pratiće uživo i komentarisati glavni i odgovorni urednik Danasa Dragoljub Petrović, novinarka i blogerka Branislava Antović i muzičar i pesnik Vladimir Đurić Đura.

U okviru bloga uživo, ovaj trojac će svaku zemlju učesnicu oceniti i prokomentarisati odmah po završetku nastupa.

Da podsetimo, naš predstavnik Luke Black prošao je u finale Evrovizije sa pesmom „Samo mi se spava“ i nastupiće ponovo u subotu uveče.

Iz prvog polufinala, osim Srbije, prošli su i Hrvatska, Moldavija, Švajcarska, Finska, Češka, Izrael, Portugal, Švedska i Norveška.

U drugom polufinalu, koje se odigrava večeras, nastupaju: Danska, Jermenija, Rumunija, Estonija, Belgija, Kipar, Island, Grčka, Poljska, Slovenija, Gruzija, San Marino, Austrija, Albanija, Litvanija i Australija, od kojih će se u finale plasirati 10 predstavnika.

Potom će se onima koji su prošli iz oba polufinala pridružiti i predstavnici Španije, Francuske, Nemačke, Italije, Velike Britanije i Ukrajine.

Dragoljub Petrović prenos na portalu Danasa najavljuje ovako: „Proverite zašto je naš blog o finalu Pesme Evrovizije prošle godine bio gledaniji od finala Pesme Evrovizije“.

Vladimir Đurić Đura deli oduševljenje i napominje: „Sjajno, ovo je odlična prilika da navijamo za naše“.

Branislava Antović poručuje čitaocima Danasa: „Nismo Duška, ali rado ćemo da komentarišemo! Čitamo se u subotu!“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari