Glen PauelFoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Glen Pauel, zvezda filma „Top gan: Maverik“, u nedavnom intervjuu za „Hollywood Reporter“ otkrio je da je odbio uloge u novom filmu o Džejsonu Bornu i u prestojećem nastavku serijala „Svet iz doba jure“, koji u bioskope stiže naredne godine.

Glen Pauel je trenutno jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu, zahvaljujući odličnim rolama u akcionom filmu „Top gan: Maverik“ i romantičnoj komediji „Samo ne ti“, u kojoj je glumio uz Sidni Svini, još jednu zvezdu u usponu.

Glumac je u intervjuu rekao da ga ne zanimaju ni Marvelovi filmovi ni „mamci“ za Oskare, a objasnio je i zašto je odbio da igra u četvrtom delu „Sveta iz doba jure“. Umesto Pauela, u filmu glume Skarlet Johanson i Džonatan Bejli, zvezda serije „Bridžerton“, prenosi Index.

„‘Park iz doba jure’ je jedan od mojih omiljenih filmova. To je jedna od onih stvari na kojima sam hteo da radim ceo život. Neću glumiti u ‘Svetu iz doba jure’ jer sam pročitao scenario i odmah shvatio da moja prisutnost nimalo ne pomaže ovom filmu“, objasnio je Glen Pauel.

„Scenario je odličan. Film će biti fantastičan. Nije problem u tome. Stvar je u tome što moram da odlučim koji filmovi će usrećiti publiku, a koji mene“, dodao je 35-godišnji glumac.

Paula ćemo uskoro gledati u akcionoj komediji „Hit Man“ koja stiže na Netfliks 7. juna. On je takođe zvezda filma katastrofe „Twisters“ koji će imati bioskopsku premijeru 19. jula ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari