Glumci iz „Nečiste krvi“ pozvali ljude na proteste u jutarnjem programu RTS (VIDEO) 1Foto: Printscreen/Youtube/ Gonzo

Glumci iz serije „Nečista krv“ Marko Grabež i Nedim Nezirović su gostujući u Jutarnjem programu RTS-a pozvali građane na ekološki protest u subotu.

Kada je voditeljka rekla da publika može da ih gleda u subotu u trećoj epizodi serije „Nečista krv“, Grabež i Nezirović su dodali da će u subotu u 14 časova biti i na protestima.

„Možete nas gledati u subotu u 14 časova gde nećemo biti samo Nedim i ja, mi smo samo građani u toj ulozi i neće biti dvadesetak ljudi, biće mnogo više, oko 20.000 i više, tako da pozivamo građane na proteste na sve mostove Beograda i šire, u čak 50 gradova Srbije“, poručili su glumci Grabež i Nezirović gostujući na jutarnjem programu RTS-a.

Prethodno su 5. decembra mnogi glumci otišli u Gornje Nedeljice kako bi pružili podršku meštanima tog naselja. Među umetnicima koji su otišli u Nedelljice bili su Gorica Popović, Dragan Mićanović, Anita Mančić, Tihomir Stanić, Vesna Čipčić, Bojan Dimitrijević, Marko Janjić, Jovo Maksić, Milutin Milošević, a po rečima Svetlane Cece Bojković, još nekoliko njih je želelo da ode, ali je bilo sprečeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari