el feningFoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

El Fening, američka glumica poznata po ulozi Aurore u Diznijevom filmu „Maleficent“ i Katarine Velike u seriji „The Great“, ima iskustva s glavnim ulogama u velikim franšizama, no mlada zvezda još se nije priključila glumačkoj ekipi onih najpopularnijih, poput filmova vezanim za „Star Wars“ i univerzum Marvelovih junaka.

U nedavnom intervjuu u podkastu „Happy Sad Confused“ Fening je otkrila da li oseća pritisak da se pridruži velikim filmskim franšizama kako bi ostala relevantna kao glumica, piše Varajeti, a prenosi Index.

„Ne osećam taj pritisak. Zaista ne“, rekla je Fening, ali je objasnila da razume zašto su velike franšize poput Marvela, „Star Warsa“ ili DC-ja učinile za karijere drugih glumaca. Pritom je dodala da je prihvatanje takvih uloga nosi određene rizike, jer nikad ne znate da li će film ispasti dobar i popularan.

Fening je potvrdila da je odradila audiciju za barem jedan veliki filmski serijal, koji nije htela imenovati, ali je otkrila da je izgubila ulogu jer njen profil na društvenoj mreži nije bio dovoljno impresivan.

„Neću reći koji je film bio u pitanju, ali nisam dobila ulogu u vleikom projektu jer nisam imala dovoljno pratilaca na Instagramu u tom trenutku, to možda nije bio jedini razlog, ali to je jedina informacija koju sam dobila o tome“, rekla je Fening i dodala: „Mislim da to ne treba da bude razlog zbog koga neko neće dobiti ulogu.“

Fening trenutno ima 7 miliona pratilaca na Instagramu i promoviše treću sezonu popularne serije „The Great“, koja danas (12. maja) stiže na striming platformu Hulu. U seriji glumi s Nikolosom Holtom, koji ima ulogu Petra III Fjodoroviča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari