Golubac: Još jedna promocija u golubačkoj biblioteci, ovoga puta roman Jovane Dišić 1Foto: Narodna biblioteka Golubac

Budući da je Narodna biblioteka “Veljko Dugošević” mart mesec posvetila ženama, to su u ovoj golubačkoj ustanovi kulture potvrdili organizacijom različitih dešavanja: koncerata. izložbi, edukativnih tribina, književnih promocija. Nastavljajući realizaciju planiranih aktivnostima, ljubiteljima književnosti u Golupcu u utorak, 28. marta, biće predstavljen roman “Vakuum” Jovane Dišić.

Prošle nedelje u golubačkoj biblioteci priređeno je književno druženje sa beogradskom književnicom Ljiljanom Šarac koja je publici predstavila svoj roman “Dok svitac bdi”.

Osim o romanu, razgovarano je o problemima sa kojima se suočavaju mladi ljudi, kao i pitanjima koja danas muče svakog čoveka u savremenom društvu.

Golubačke ljubitelje književnosti u martu čeka još jedna promocija u biblioteci, koja će biti održana u utorak, 28. marta.

Tada će svoj roman “Vakuum” predstaviti Jovana Dišić u kome vakuum dobija i značenje međuprostora između biti i ne biti, a na ovu hamletovsku dilemu svako može da da sopstveni odgovor.

Narodna biblioteka “Veljko Dugošević” je mart mesec posvetila ženama, tokom kojeg su organizovana različita dešavanja: koncerti, izložbe, edukativne tribine i književne promocije.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari