„Gran Turismo": Film zasnovan na stvarnim moto-trkama i video igri 1Foto: Columbia Pictures / Planet / Profimedia

 

U domaće bioskope 24. avgusta stiže nesvakidašnji film „Gran Turismo”, zasnovan na moto-trkama i PlayStation video igrici.

Odličnu glumačku ekipu predvode Dejvid Harbur, Orlando Blum, Arči Madekve, Daren Barnet, Geri Halivel Horner i Džimon Hansu.

Režiju filma potpisuje maestralni Nil Blamkamp, poznat po spektaklima poput „District 9”, „Elysium” i „Chappie”.

Jan Mardenborou (Arči Madekve) je tinejdžer koji, uprkos negodovanju roditelja, dane provodi igrajući video igricu „Gran Turismo“.

Nakon što dobije priliku da učestvuje u takmičenju koje održava „GT Academy”, Janu se konačno pruža šansa da svoje igračko iskustvo iskoristi za osvajanje glavne nagrade – ulazak u vode profesionalnih vozača.

Film „Gran Turismo” zasnovan je na istinitoj, uzbudljivoj priči Jana Mardenboroua, gejmera i obožavaoca „Gran Turismo“ serijala.

Jan je bio službeni dubler glavnom glumcu tokom snimanja, tako da možemo očekivati napete, žestoke i spektakularne vožnje!

Bioskopska publika će od 24. avgusta biti u prilici da gleda priču o tinejdžeru koji je osvojio niz Nisanovih takmičenja i postao profesionalni vozač trkačkih automobila.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari