Igor Brakus: De Gol već ima aerodrom - trebalo bi i Vučić da dobije jedan 1Foto: Medija centar

Igor Brakus, radio voditelj, komentarišući izjavu glumca Predraga Mikija Manojlovića da je predsednik Vučić za našu politčku scenu kao De Gol , kaže da se u svemu slaže s proslavljenim dramskim umetnikom i dodaje da bi valjalo razmisliti o promeni imena aerodroma Nikola Tesla u Aleksandar Vučić, pošto De Gol već ima svoj.

– „Ne zna svinja šta je dinja“ svojevremeno smo mogli da čujemo u kultnoj seriji „Grlom u jagode“. U svemu se slažem sa gospodinom Manojlovićem. Kako da se ne slažem sa nekim po kome je nazvan avion? Dodao bih da bi trebalo razmisliti o promeni imena aerodroma Nikola Tesla u Aleksandar Vučić pošto De Gol već ima svoj aerodrom. Tako će Miki moći da sleće na Vučića kad god mu se prohte – zaključio je Brakus.

Podsetimo, gostujući u emisiji Persona non grata na N1, proslavljeni glumac Predrag Miki Manojlović, govoreći o politici i odnosu prema vlastima u Srbiji rekao je da njega niko ne upotrebljava i da je „velika laž“ da mu je obećavana zgrada za njegovo pozorište.

Za predsednika Aleksandra Vučića je rekao da je talentovan za politiku i poredi ga sa nekadašnjim predsednikom Francuske, Šarlom de Golom.

– Vučić je za ovdašnju političku sredinu u odnosu na sve druge političke subjekte, aktivne i neke neaktivne, De Gol“, rekao je Manojlović, za N1.

Na pitanje da pojasni, kazao je da Vučić „vodi politiku koja ima takve rezultate“.

Upitan šta je cena kada umetnik podrži vlast, ističe da ništa nije dobio, a za navode da mu je obećavana zgrada za pozorište kaže da su „velika laž i sramota“. Kako je kazao, demokratija je „luksuz istorijskih činjenica koje nismo u glavu stavili“.

– Nemamo iskustvo kroz koje moramo proći da bimo gradili demokratiju koja nam je neophodna – rekao je Manojlović.

On je skrenuo pažnju i da je ove godine Fest prikazivao filmove iz celog sveta , uz konstataciju da je bezobrazluk da se govori da je proruski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari