Igor Marojević objavljuje debitantski album za Metropolis Music 1

Pisac Igor Marojević potpisao je ugovor sa Metropolis Music, vodećom alternativnom diskografskom kućom u Srbiji, o objavljivanju svog albuma pod naslovom „Da se ne zameri“.

Srpski književnik se u drugoj polovini osamdesetih i ranih devedesetih bavio rokenrolom, kada je i publikovao kasetu sa svojom tadašnjom grupom „Stvarno kvarno“. U saradnji sa Metropolis Music, Igor će objaviti svoje prvo samostalno muzičko izdanje  – album „Da se ne zameri“ koji sadrži devet autorskih numera i jednu obradu.

Na ovom albumu Igor peva i svira bas i ritam gitaru, odsvirao je i nekoliko solo-deonica, dok je posebno značajan gost albuma u tom segmentu Nenad Pejović iz grupe „Kanda, Kodža i Nebojša“. Osim devet kompozicija i tekstova, pisac je učestvovao u stvaranju dela aranžmana, u čemu je, između ostalih, sarađivao i sa liderom grupe „Generacija 5“, Draganom Jovanovićem Krletom. Producent albuma i potpisnik glavnog dela aranžmana jeste Milan Milosavljević Burda, u čijem studiju u Beogradu je snimanje trajalo od kraja septembra 2017. do početka juna 2018.

Planirano je da, u izdanju Metropolis Music, CD Igora Marojevića bude objavljen u septembru ove godine. Za taj mesec očekuju se i odgovarajuća konferencija za štampu praćena promocijom singla „Nikad brate“, kao i beogradski koncertni nastup pisca i njegovih najbližih saradnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari