Iste prevare u kulisama novog vremena 1Foto: Promo

Posle više od 50 snimajućih dana u studijima i na različitim lokacijama u okolini Beograda, juče su “pale” poslednje klape humorističke serije “Složna braća”, u kojoj je angažovana impozantna glumačka ekipa iz regiona, predvođena Natašom Ninković, Radoslavom Raletom Milenkovićem, Andrijom Kuzmanovićem, Sergejem Trifunovićem, Nikolom Pejakovićem, Markom Gverom, LJubišom Savanovićem, Nenadom Okanovićem, Milutinom Mimom Karadžićem, Darkom Ostojićem…

Scenario nastavka istoimenog kultnog serijala iz 90-tih godina, kao i prvobitni, potpisuje dr Nele Karajlić, ovog puta zajedno sa Srđanom Jankovićem, a režiju Milorad Milinković.

Prema njegovim rečima, ovo nije klasičan rimejk – “kulise” vremena su bitno izmenjene u odnosu na prvu sezonu “Složne braće” iz 1995, čija se radnja odigravala neposredno po završetku ratova na prostoru “ničije zemlje”, jedinog preostalog nepodeljenog dela teritorije koji je ostao pod protektoratim UN. Vreme u nastavku ove priče je mirnodopsko, ali se u odnosima likova ništa nije promenilo – i dalje, svi pokušavaju svakog da prevare, uspevši na kraju da prevare samo sebe.

Idejni kreator serije, Dr Nele Karajlić, zahvalio se svim članovima ekipe, svim sektorima počev od producenata, glumaca, statista, snimatelja, scenografa, kostimografa, šminkera, vozača i svih drugih, koji su svojim predanim radom doprineli uspešnom završetku snimanja, koje će pamtiti, kako je rekao, po neverovatnoj količini smeha, vedroj i pozitivnoj atmosferi koja je pratila skoro svaki snimljeni kadar.

– Napravili smo jako dobru stvar, ali nemojte o tome suditi odmah, već za jedno trideset godina, toliko traju garancije koje ja dajem, a to više ne može ni Mercedes – rekao je Karajlić.

Za izvršnu produkciju ove komedije zadužena je ETM Produkcija, a nova sezona prikazivanje “Složne braće” planirana je u jesen ili početkom proleća naredne godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari