Ivan Medenica neće dobiti otkaz na FDU

Pojedini članovi Izbornog veća koji nisu bili na sednici, sada su na društvenim mrežama najglasniji u odbrani Ivana MedeniceZoran Popović
Nakon negativnog ishoda glasanja o izboru u zvanje redovnog profesora

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Lične sujete i animoziteti, usmerene prema najboljima u ovom društvu, skupo če koštati, ovu Srbiju. Mi već plaćamo ceh, svojih gluposti, na najboljem smo putu da bankrotiramo, na svim poljima, gde ljudi treba da pokažu svoje ljudske kvalitete, gdei kad su nestali, moral l, integritet, poštenje, vera u bollje od nas samih.. Jasno je , da je ovo vreme loših ljudi, poltrona i licemera, ali uvek postoji nada da če ono što je dobro i vredno u ljudima, pobediti ovo zlo, da će profesor Medenica, dobiti svoje mesto redovnog profesora, koje mu pripada, zbog svojih ljudskih i profesionalnih kvaliteta. Neka se stide svi oni koji su glasali,protiv.Podrška profesoru Medenici, isvim mislećim ljudima koji su ga podržali, posebna podrška za studente koji su stali u odbranu svog profesora.

  2. Postoje dva problema. Prvi je taj što je sednica jedva namakla kvorum. Izgleda da neku gospodu mrzi da sede na sastanku, nego im je lakše da a posteriori pokreću peticije iz fotelje. Drugi problem je što svi kvaliteti profesora nemaju na sednici nikakvu težinu, jer na kraju odluku donosi anonimno preglasavanje. Ne postoje obavezni kriterijumi bazirani na objektivnim rezultatima.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Kultura

Naslovna strana

22. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.