Izašao prvi trejler za film “Hotel Beograd” (VIDEO) 1Foto: Hotel Beograd/Promo

Nova romantična komedija “Hotel Beograd” sa Milošem Bikovićem i Dijanom Požarskajom stiže u biskope od 12. marta, a danas je izašao prvi domaći trejler za ovu ljubavnu priču.

Film je nastao u rusko – srpskoj koprodukciji i okupio domaće glumce poput Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todorovića, Jelisavete Teodosić, ali i omiljena imena ruskog glumišta Borisa Dergaćova, Aleksandra Kuzenkina na čelu sa rediteljem Konstantinom Statskijim.

“Hotel Beograd” inspirisan je franšizama omiljenih televizijskih serija “Kuhinja” i “Hotel Eleon”, dok je radnja smešta u naš glavni grad.

Izašao prvi trejler za film “Hotel Beograd” (VIDEO) 2
Foto:Promo

Miloš Biković  tumači bogatog naslednika i vlasnika prestižnog Hotela Beograd, Pavla – Pašu poznatog po burnim izlascima i raskalašnom životu. Kada se u njegov svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvariće se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Ova romantična komedija naći će se od 12. marta na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona.  

Ulaznice za svečanu beogradsku premijeru, koja je zakazana za 10. mart, su u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama Sava centra i prodajnim mestima Tickets-a, kao i online na www.tickets.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari