Izložba Muzeja Jugoslavije „Tito u Africi“u Los Anđelesu

Ostavite komentar


  1. Да ли ће бити представљена и његова злодела?

    1. Podržavam komentar
      Trebalo je odavno- ako već 40 godina nije, a pitanje je zašto nije – suočiti Brozova dela i nedela, pa neka građani sami odmere.
      Neka im se pruži prilika, takođe da odmere i ostale važne ličnosti.iz srpske i jugoslovenske istorije, tek da ne ostanu paratumačenja i veštičarenja.

    2. Bilo je u ‘Muzeju Jugoslavije/Srbije’ zahvaljujuci gospodinu Petkovicu. Mogli ste uci u bazu podataka Komisije za tajne grobnice od 1944. gde sam medju 59 000 indetifikovanih takno likvidiranih ljudi nasao nekoliko rodjaka.
      No, Komisija je izgubila finansijsku podrsku, prestalo je otkopavalje tajnih grobnica, njihov sajt je uklonjen sa interneta, a i baza podataka vise nije dostupna…

    3. Njegova „zlodela“ tvoji partijski drugovi na prostoru cele SFRJ i dalje ne mogu ni da okreče a ne da rasprodaju. Njegovo „zlodelo“, kulu Beograđanku kupili su tvoji „oslobodioci od imovine i kapitala“, a sad se sprema Sava Centar. Ima još toga. Zlikovac je napravio DRŽAVU, radničku, bogatu, a šaka jada se danas bogati dok se ostali, koji nisu na buvljacima ili kontejnerima, sa tugom seća zlikovca i njegove straho-vlade. E moj jadniče, mora da si i ti dooooobro napunio džepove na lešini bivše nam „zlikovačke“ tvorevine.

  2. Interesantna je ta ‘antikolonijalna – antievropska’ slika. Kako su marksisti uvek velicali sve sto je nerazvijeno i zaostalo… Kao da gledam danasnje borce za socijalnu pravdu, borce protiv govora mirznje i sponzore imigracije u razvijeni svet… Samo fali LBGT propaganda, inace je sve isto…

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.