Izložbom u Beogradu najavljen deseti jubilarni ARLEM 1Foto: FC

Izložbom umetničkih fotografija „Umetnički karavn“ na Cvetnom trgu u Beogradu najavljene su desete, jubilarne Ariljske letnje muzičke manifestacije (ARLEMM), koje će u Arilju biti otvorene 20. jula.

Fotografije su nastale tokom prethodnih Arlemma.

Pored Beograda, ta izložba fotografija će i u Novi Sad, Čačak, Užice, Požegu, Ivanjicu i na Zlatibor, da bi na dan otvaranja manifestacije stigla u Arilje.

Ove godine Arlemm art festival proteći će uz nastupe Stefana Milenkovića, Barselona džipsi orkestra, Del Arno Benda, orkestara Metamorfozis i Muzikon, džez sastava Džezerdjanga i drugih izvodjača.

Centralno mesto Arlemma biće edukativni programi u kojima predavači umetničke muzike i primenjenih umetnosti održavaju radionice za decu i mlade koji u Arilje dolaze i iz sveta.

Ovogodišnji Arlemm će biti moguće pratiti uživo preko Telenor mreže, na Jutjub kanalu tog mobilnog operatera.

Sa više od 80 edukativnih radionica, 130 koncerata, i 3.000 individualnih časova prethodnih godina, Arlemm je zauzeo jedno od vodećih mesta na kulturnoj sceni Srbije. Pored podrške Ministarstva kulture i Opštine Arilje, festival podržavaju i kompanije Ekstrem intimo i Telenor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari