Jasmila Žbanić za Danas: Zašto mi je stalo da se „Quo vadis, Aida?“ prikaže na RTS-u?

Reakcija bosanske rediteljke na saopštenje RTS-a

Ostavite komentar

  1. Film je istinit, odvratan, i lekovit. Jasna Djuricic je odigrala izvanredno, ovaj film bi trebao biti prikazivan jednom nedeljno za narednih godinu dana.

  2. Da je autorka stvarno zelela da doprinese pomirenju trebala je da snimi film o zlocinu u Kravicama i da insistira da bude pusten na drzavnoj televiziji FBiH. Pomirenje se ne postize tako sto navijas za svoju a napadas drugu stranu.

  3. Dajte jos račun za prikazivanje filma, pošto je to više medijsko-ratni film, pa ako plate, neka se film emituje na RTS-u. Cena po cenovniku za EPP.

  4. Draga Jarmila, kad Peter Handke, dobitnik Nobelove nagrade, bude u Sarajevu dobio književno veče i kad se Kusturici dozvoli retrospektiva filmova u rodnom Sarajevu, onda da razgovaramo o „Quo Vadis“

  5. Pda klasicna prica nase zrtve su “ skuplje“ od vasih kad se pomirite i vi sa tim da su zlocinini pravljeni i sa vase strane onda ce moci da se pogledamo u oci i trazimo oprost jedni od drugih

Ostavite komentar

Kultura

Naslovna strana

24. i 25. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.