Kilijan Marfi: Čeka nas film "Peaky Blinders", ali ne na malim ekranima 1Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Irski glumac Kilijan Marfi izneo je novosti o predstojećem filmu po seriji „Peaky Blinders“.

Govoreći za „Today FM“, Marfi je bio upitan od strane voditelja kako stvari stoje sa predstojećim filmom „Peaky Blinders“, za koju se očekuje da će izaći 2024. godine.

Marfi je rekao da je scenario završen i da se priča filma nastavlja na poslednju epizodu šeste sezone. Na pitanje da li je novi film u planu, Marfi je odgovorio: „Da, verujem da jeste. Još ga nisam pročitao [scenario], ali to je plan, plan je da se snimi film i da se priča nastavi, ali u bioskopskom svetu, a ne na televiziji.“ Marfi je izjavio da je televizijski deo priče završen.

Prošlog meseca, kreator serije „Peaky Blinders“ Stiven Najt nagovestio je da bi se priča mogla nastaviti potpuno novom serijom. Šesta sezona BBC-eve drame koja se dešava u Birmingemu posle Prvog svetskog rata i prati porodicu Šelbi – prvobitno je bila najavljena kao poslednja, ali Najt je sada rekao da će uslediti još jedna sezona, ako za nju bude uslova.

On je objasnio da će nakon izlaska predsojećeg filma „Peaky Blinders“ novi kreativni tim izaći sa idejama za sedmu sezonu serije, koja će se verovatno dešavati 50-ih godina prošlog veka.

Najt je takođe dodao da bi i film po seriji mogao dobiti nastavak, ako se dopadne publici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari