kilijan marfiFoto: EPA-EFE/KYLE GRILLOT

Kilijan Marfi ponovo će tumačiti ulogu Tomija Šelbija, i to u filmu Birmingemska banda, čije snimanje treba da započne predstojeće jeseni.

Vest da će se Kilijan Marfid vratiti u filmu potvrdio je tvorac serije Birmingemska banda (Peaky Blinders) Stiven Najt.

Najt je u intervjuu za BiminghamWorld, povodom svoje nove serije This Town, rekao da će irski glumac ponovo biti Tomi Šelbi.

Takođe je rekao da će snimanje filma započeti u studiju Digbeth Loc Studios u septembru ove godine, kao i da će radnja biti smeštena u period Drugog svetskog rata.

„Definitivno se vraća za film. Snimaćemo ga tu blizu u Digbetu“, rekao je Najt.

Kilijan Marfi je nedavno rekao za Irish Star: „Oduvek govorim, ukoliko Najt napiše scenario kakav znam da ume, jer je fenomenalan pisac, da ću se vratiti“.

Napomenuo je i da je njegov lik ostario: „Ukoliko želite da gledate 50-godišnjeg Tomija Šelbija, tu sam. Hajde da to uradimo“.

Kilijan Marfi je u međuvremenu nagrađen Oskarom

Šesta i poslednja sezona serije Birmingemska banda smeštena je u 1933. godinu, tako da ćemo sve likove u filmu videti sa nekoliko godina razmaka.

U razgovoru za Esquire, Najt je rekao: „Tačno znam o čemu je film. I znam koje dve priče će ispričati. Kako će se priča odvijati, to ne znam. Šta će se desiti dalje, to zavisi od filma. Čak bi neko mogao i da se pojavi – mislim da znam ko će to biti“.

Nagovestio je i da će se vratiti neki likovi iz šeste sezone: „U šestoj sezoni uvodimo novu generaciju i oni će biti deo onoga što se dešava u filmu. Mislim da je to ono kad vidite glumce i prosto znate da je to to. To je budućnost“.

Netfliks navodno radi i dve spinof serije, jednu o operacijama Šelbijevog klana u Bostonu, a drugu o životu mlade Poli Grej, koju je u seriji tumačila Helen Mekrori.

Izvor: NME

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari