Kit HaringtonFoto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Glumac Kit Harington nedavno je potvrdio da serija o Džonu Snou, liku koga je tumačio u „Igri prestola“, neće biti snimljena.

Harington je ove vesti otkrio u razgovoru za „ScreenRant“ tokom promocije svog novog filma „Blood for Dust“.

Glumac je rekao da više ne rade na projektu koji je bio u razvojnoj fazi i da se nada da će u budućnosti opet raditi na spinofu „Igre prestola“.

„Zapravo, nikada nisam pričao o seriji jer je bila u razvoju. Nisam hteo da procuri informacija da se radi na seriji i nisam hteo da ljudi počnu da se raduju zbog njenog nastanka kada još uvek nije bilo poznato da li ćemo dobiti zeleno svetlo. U fazi razvoja gledaš svaki detalj produkcije i razmišljaš da li će se serija isplatiti. Trenutno se ne isplati. Serija više nije u fazi razvoja jer nismo mogli da pronađemo pravu priču za koju smo svi mislili da je uzbudljiva. Stoga smo zasad odlučili da prestanemo da radimo na seriji. Možda će doći vreme u budućnosti kada ćemo joj se vratiti, ali za sada ne. Postoji samo kao ideja“, izjavio je Kit Harington za „Screen Rant“, prenosi Index.

Vesti o spinofu prvi put su objavljene još u 2022. godini, a plan je bio istražiti šta se dogodilo s Džonom Snouom  nakon završetka priče u osmoj sezoni „Igre prestola“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari