Kolege osudile napad na Miloša Timotijevića 1Foto: FCS

Produkcijska kuća Režim, kao i cela autorska i glumačka ekipa serije „Južni vetar“, danas u saopštenju „najoštrije osuđuju pretnje i uvrede upućene našem kolegi i prijatelju Milošu Timotijeviću, koje su usledile nakon emitovanja 11.epizode“.

Kako se ukazuje, „potpuno je neprihvatljivo da se glumcima preti i da bivaju izloženi neprijatnostima zbog uloge koju tumače ili zbog nerazlikovanja filmske fikcije od stvarnog života“.

„Miloš Timotijević je svojom ulogom ostavio veliki pečat u filmu i seriji ‘Južni vetar’ i nezamenljiv je deo naše porodice“, rekao je reditelj serije Miloš Avramović.

Prema njegovoj oceni, „svaki napad na njega lično, predstavlja potpuno nerazumevanje poruke koju ‘Južni vetar’ šalje svojim fanovima i ovom društvu“.

Ekipa serije „Južni vetar“ poziva veliki broj svojih poklonika da poštuju rad svakog njenog člana. Iz filmske i televizijske sage, kao pouku, potrebno je da usvoje poštovanje porodice, prijatelja i saradnika, ali i različitosti koje su, bas kao i sve ostalo u seriji „Južni vetar“, sastavni deo neše stvarnosti, navodi se na kraju saopštenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari