Kombank dvorana menja naziv u MTS dvorana 1Foto: Stanislav Milojković

Kompanija Telekom Srbija objavila je danas da je, sa svojim brendom MTS, novi naslovni sponzor Kombank dvorane, nekadašnje Dvorane doma sindikata u Beogradu, i da će ona od 29, aprila i zvanično postati MTS dvorana.

Direktor Kombank dvorane Igor Stanković je na konferenciji za novinare ocenio da će partnerstvo sa MTS omogućiti da ta dvorana ostane kultno mesto ugrađeno u DNK svih generacija, kao najbolje, „a sada i najlepše, mesto kulturnih, zabavnih, mužičkih i umetničkih dešavanja u Beogradu i čitavoj Srbiji“.

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić je poručio da Telekom ima u vidu da je Dom sindikata kultno mesto ne samo beogradske, već i srpske, a u ranijim vremenima i jugoslovenske kulture.

„Telekom Srbija je poslednjih godina sinonim za produkciju najboljih domaćih serija i filmova, kao i za podršku kulturi u najširem smislu. Upravo iz tog razloga ovo partnerstvo posmatramo kao potpuno prirodan korak kako za našu kompaniju, tako i za naše partnere“, rekao je Lučić.

Ocenio je da će danas promovisana saradnja rezultirati još boljom kulturnom ponudom za sve građane i goste Beograda i da će MTS dvorana biti mesto okupljanja i druženja ljubitelja kulture.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari