Ulaznice su besplatne i mogu se podići na blagajni Doma omladine od 14. oktobra.

Inspirisan džez harmonijom, improvizacijom, neparnim ritmovima i perkusivnim sviranjem akustične gitare, Nikola Stajić nam svojim jedinstvenim muzičkim stilom i gitarom dočarava čitav bend. Nikolin repertoar za solo gitaru sastoji se od autorske muzike, poznatih gitarskih kompozicija i obrada poznatih standarda. 

Nikola je nedavno diplomirao na čuvenom Berklee koledzu za muziku u Bostonu, gde je imao prilike da saradjuje i uči od najboljih svetskih muzičara, poput: Mick Goodrick-a, Danilo Perez-a, Victor Wooten-a, John Knowles-a, Tim Miller-a, Tom Stein-a, Kim Perlak, Larry Baione, I mnogih drugih. Na domaćoj sceni Nikola je imao prilike da nastupi sa Big Bendom RTS-a, Vasilom Hadzimanovim, Markom Djordjevićem, Dadom Topićem, a u decembru 2016. godine nastupao je sa Amirom Medunjanin i Bojanom Zulfikarpašićem u Sava Centru.

U svetu gitare postao je čuven odnos našeg mladog gitariste i njegovog dugogodišnjeg mentora Tommy Emmnuela, kao i to da je Tomijeva prva ručno pravljena gitara sada u Nikolinim rukama. Naša publika će imati jedinstvenu priliku da čuje baš tu gitaru, napravljenu od strane legendarne australijske firme Maton, modela TE (Tommy Emmanuel), a serijski broj gitare je 001. Nikola i Tomi će uskoro ukrstiti gitare i krenuti zajedno na turneju po Americi, gde će Nikola predstaviti svoj novi album.

Bitno je napomenuti da je Tommy Emmanuel podržao Nikolino školovanje u Americi nagradivši ga predsedničom stipendijom za koledž. Nakon prve godine osnovnih studija, Nikola postaje stipendista Delta Fondacije, zahvaljujući kojoj je diplomirao.