Lažna naslednica Ana Sorokina dobija rijaliti emisiju 1Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ana Sorokina, osuđena lažna naslednica koja se predstavljala kao Ana Delvi, a koja je postala poznata nakon serije Inventing Anna, sprema se za svoju rijaliti seriju.

Ruskinja koja je trenutno pod kućnim pritvorom dočekivaće poznate i bogate ljude na večeri u svom domu na Menhetnu, a sve to u okviru rijaliti emisije pod nazivom Delvey’s Dinner Club.

Sorokina, koja je tek napunila 32 godine, puštena je iz pritvora u oktobru jer je odradila kaznu na koju je osuđena 2019. godine. Sa gostima će razgovarati o svojoj prošlosti, pokušaju promene imidža i izolaciji zbog kućnog pritvora.

„Nema ničega kao kada skupite grupu odabranih prijatelja da sa njima podelite životne priče i odlično gastronomsko iskustvo“, rekla je Sorokin.

„Zahvalna sam na prilici za rad sa kompanijama Wheelhouse i Butternut kako bih svoju viziju predstavila široj publici, zajedno sa uvidom u pravu Anu Delvi.“

Sorokina je odslužila skoro pet godina u zatvoru zbog pronevere oko 200 hiljada dolara koje je dobila od investitora pretvarajući se da je lažna naslednica, što je opisala novinarka Džesika Presler u Njujork magazinu, a što je bilo i osnova za seriju Inventing Anna.

Netfliks je navodno isplatio 320 hiljada Ani Sorokinoj zbog prava na korišćenje njenog imena u ovoj seriji, ali je veći deo toga iskorišćen za otplate, takse i druge naknade.

Sorokina je izjavila da bi ona u rijalitiju volela da vidi sekretara Ministarstva unutrašnje bezbednosti SAD Alehandra Majorkasa, Madonu, Ilona Maska, Marinu Abramović, Otesu Mošfed, advokata i bivšeg državnog sekretara Sajrusa Vansa i kripto-prevaranta Sema Benkmana-Frida.

Izvor: The Guardian

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari