Let 3: Rekli su nam - nemojte nositi gaće, nismo mi tako konzervativna sredina 1foto: Printscreen/YouTube/HRT Dora

Nastup popularnog hrvatskog benda Let 3 na Evroviziji mnogi željno iščekuju i pitaju se kakva će biti reakcija sudija i gledalaca na njihov stajling i pesmu Mama ŠČ!.

Oni su nakon 10 godina održali koncert u dubrovačkom klubu Revelin, a tim povodom su progovorili o pripremama za Eurosong, piše Index.hr.

„Same reakcije, pa i brojke pregleda i preslušavanja, ako su te brojke mjerilo, idu nam u korist. To nas veseli. Dat ćemo sve od sebe kako bismo tamo, u uvjetima koje ćemo imati, jer – hej, mi idemo u Liverpul na Eurosong, napravili najbolje što možemo. Ako nam to pođe za rukom, rezultat neće izostati“, rekao je Prlja u razgovoru za Dubrovački dnevnik.

Mrle je priznao kako su im neki fanovi rekli da su „previše obučeni“ za Eurosong.

„Rekli su nam kako smo previše obučeni, a kako se na Eurosongu ne treba skrivati ništa. Oni su nam rekli kako su ipak jedna otvorena televizija za takve stvari, kako nisu toliko klaustrofobični i homofobični, nego kako tamo treba pokazati jaja. Rekli su nam – nemojte nositi gaće, nismo mi tako konzervativna sredina, kod nas se pokazuju jaja. To je nama osjećaj kao da idemo doma.“

Priznali su i da još nisu preslušali pesmu srpskog predstavnika Luke Blacka.

„Zanimljivo je što je momak iz Čačka (Let 3 ima album koji se zove Bombardiranje Srbije i Čačka). To mi je super! Svemir je ponekad toliko pravedan. Let 3 i momak iz Čačka istu večer će nastupati u polufinalu Eurosonga. To je nešto baš predivno.“

Izvor: Index.hr

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari