majkl daglasFoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Majkl Daglas ne posustaje sa novim glumačkim poduhvatima, pa je tako naredni jedna mini-serija u kojoj će glumiti Bendžamina Frenklina.

U seriji Frenklin kompanije Apple TV Majkl Daglas tumači naslovnu ulogu, a sve je zasnovano na knjizi Velika improvizacija: Frenklin, Francuska i rođenje Amerike, piše Index.hr.

Radnja serije zasnovane na knjizi Stejsi Šif istražuje uzbudljivu priču o najvećem kockanju u karijeri Bendžamina Frenklina.

Zvaničan opis kaže: „U decembru 1776. godine, Frenklin je svetski poznat po svojim električnim eksperimentima, ali njegova strast i moć stavljene su na iskušenje kada krene na tajnu misiju u Francusku, dok u isto vreme američka nezavisnost visi o koncu“.

Majkl Daglas je ove godine nominovan za Zlatnu malinu

U nadolazećoj mini-seriji uz Majkla Daglasa glume i Noa Džup, Tibo de Montalember, Danijel Mejs, Ludivin Sanje, Edi Marsan, Asad Buab, Džin Balibar i Teodor Pelerin.

Početak prikazivanja mini-serije na Apple TV-u planiran je za 12. april ove godine.

Nakon što je objavljen prvi trejler za nadolazeću mini-seriju mnogi su istakli da im je drago što vide Majkla Daglasa u glavnoj ulozi.

„Drago mi je da vidim Daglasa u glavnoj ulozi. Ne viđamo često glumce njegovih godina u ovako velikoj produkciji“, „Produkcija ove serije izgleda skupo“, „Moglo bi biti zanimljivo, ali ne želim ničemu da se nadam dok ne pogledam seriju“, komentarisali su ljudi ispod trejlera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari